ORIGINALU ENAKOVREDEN SERVIS

Celovite servisne storitve

BMW

Poleg prodaje BMW Premium rabljenih vozil vam nudimo celovite servisne storitve. Naša izkušena servisna ekipa vam nudi od aktivnega prevzema vozila v servis, kvalitetno opravljene servisne storitve pa vse do vam časovno prilagojene izdaje vozila iz servisa. Zraven servisnih storitev opravljamo tudi karoserijska popravila in zamenjave vetrobranskih stekel. Smo pogodbeni partner z veliko večino slovenskih zavarovalnic.

BMW originalni nadomestni deli

Ponujamo vam široko paleto originalnih nadomestnih delov BMW in MINI. Vsi originalni nadomestni deli BMW vključujejo 24-mesečno garancijo. Zajamčena kakovost naših artiklov.

Diagnostika vozil

Elektronske krmilne enote, ki so vgrajene v vozila BMW in MINI, imajo sposobnost vrednotenja vhodnih in izhodnih signalov ter nadzorovanja procesiranja. Kadar se na teh sistemih pojavi napaka, je zelo pomembno, da se ta napaka obdela z ustreznim diagnostičnim orodjem. V našem podjetju imamo originalno diagnostično orodje za vozila BMW in MINI, tako da naši specialisti lahko napake diagnosticirajo na strokoven in profesionalen način.

BMW lifestyle

Užitek, ki presega vožnjo: Kolekcija BMW Lifestyle ponuja široko paleto izdelkov za ekskluziven življenjski slog. Ti izpolnjujejo najvišje standarde v izgledu, oblikovanju in kakovosti. Za vsako kolekcijo je značilna lastna filozofija in podrobnosti glede oblikovanja, barv in materialov.

Oglejte si naš novi BMW Lifestyle katalog, ki vas bo navdušil.

BMW LIFESTYLE KATALOG

Kontaktni obrazec
servis

Prosimo, izpolnite podatke. Oglasili se bomo in vam uredili ustrezen termin.

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.