SERVIS HYUNDAI
SERVIS BMW

HYUNDAI servisne storitve

Zakaj izbrati nas? Smo pooblaščeni servis za vozila Hyundai, zato nam lahko brez skrbi zaupate vzdrževanje vašega vozila. Opravljamo vse vrste storitev, ki jih vaše vozilo potrebuje:

– redni servis,
– preventivni pregledi,
– posodobitve programske opreme,
– tester morebitnih napak,
– vulkanizerske storitve,
– kleparsko-ličarske storitve,
– menjava vetrobranskega stekla,
– original dodatna oprema.

5 let garancije na izdelek brez omejitve prevoženih kilometrov!

Petletna garancija brez omejitve prevoženih kilometrov je osnova storitve. Vključuje petletno splošno garancijo, vključno z garancijo na pogonski sklop in 12-letno garancijo proti prerjavenju. Velja v 26 evropskih državah.

5 let Hyundai
asistence na cesti

Petletno obdobje asistence na cesti sovpada s splošno petletno garancijo za vozilo. Lastnikom Hyundaija zagotavlja brezskrbno vožnjo in pomoč v kateremkoli primeru težav na cesti doma in v tujini. Podrobnosti o pomoči so navedene v poglavju Hyundai Asistenca.

5 let preventivnih pregledov vozila

Za obdobje petih let poleg rednih, predpisanih servisnih posegov, opravimo tudi preventiven letni pregled ključnih sklopov avtomobila, vključno z motorjem, menjalnikom, volanom, vzmetenjem in zavornim sistemom.

ORIGINALU ENAKOVREDEN SERVIS

Celovite servisne storitve

BMW

Poleg prodaje BMW Premium rabljenih vozil vam nudimo celovite servisne storitve. Naša izkušena servisna ekipa vam nudi od aktivnega prevzema vozila v servis, kvalitetno opravljene servisne storitve pa vse do vam časovno prilagojene izdaje vozila iz servisa. Zraven servisnih storitev opravljamo tudi karoserijska popravila in zamenjave vetrobranskih stekel. Smo pogodbeni partner z veliko večino slovenskih zavarovalnic.

BMW originalni nadomestni deli

Ponujamo vam široko paleto originalnih nadomestnih delov BMW in MINI. Vsi originalni nadomestni deli BMW vključujejo 24-mesečno garancijo. Zajamčena kakovost naših artiklov.

Diagnostika vozil

Elektronske krmilne enote, ki so vgrajene v vozila BMW in MINI, imajo sposobnost vrednotenja vhodnih in izhodnih signalov ter nadzorovanja procesiranja. Kadar se na teh sistemih pojavi napaka, je zelo pomembno, da se ta napaka obdela z ustreznim diagnostičnim orodjem. V našem podjetju imamo originalno diagnostično orodje za vozila BMW in MINI, tako da naši specialisti lahko napake diagnosticirajo na strokoven in profesionalen način.

BMW lifestyle

Užitek, ki presega vožnjo: Kolekcija BMW Lifestyle ponuja široko paleto izdelkov za ekskluziven življenjski slog. Ti izpolnjujejo najvišje standarde v izgledu, oblikovanju in kakovosti. Za vsako kolekcijo je značilna lastna filozofija in podrobnosti glede oblikovanja, barv in materialov.

Oglejte si naš novi BMW Lifestyle katalog, ki vas bo navdušil.

BMW LIFESTYLE KATALOG

Kontaktni obrazec
servis

Prosimo, izpolnite podatke. Oglasili se bomo in vam uredili ustrezen termin.

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.